ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΒΑΚΙ, The traffic snake game

Με μεγάλη επιτυχία έληξε η καμπάνια του ΒΑΚΙ στο σχολείο μας www.trafficsnakegame.eu
και τα παιδιά εισήχθησαν στις έννοιες της αειφορικής μετακίνησης  και στις έννοιες του συνεπιβατισμού και της πεζοπορίας. 
Στα πλαίσια της καμπάνιας, ζητήσαμε από το Δήμο να τοποθετήσει σήμανση έξω από το σχολείο, κάτι το οποίο και έγινε άμεσα και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
Το σχολείο μας έπαιξε την deluxe έκδοση, εμπλουτίστηκε δηλ. το παιχνίδι με ποικίλες δράσεις, όπως ήταν η γνωριμία με υβριδικό αυτοκίνητο:


η επίσκεψη της Τροχαίας στο σχολείο μας:


η γνωριμία μας με αειφορικούς τρόπους μετακίνησης:η κατασκευή μακέτας και γενικότερα το πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής που υλοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο το τελευταίο διάστημα. (δείτε σχετικές αναρτήσεις).
Η σελίδα μας στο παιχνίδι, επιβεβαιώνει την επιτυχία του:
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ενεπλάκησαν στο παιχνίδι και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις ....
.................................


3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! !! Πάντα πρωτοποριακή! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. μακάρι τα παιδιά μας να πεφτουν πάντα σε ανάλογους εκπαιδευτικούς που έχουν όρεξη για δουλειά. πάντα να είστε πρώτοι εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή