ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και το μήνυμα που βρήκαν μόνα τους τα παιδιά και το γράψανε πάνω στην αφίσα μας είναι:
"ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΩ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ
ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΑΡΟ !!!!"
Κι αυτό, γιατί είμαστε οι μικροί προστάτες του περιβάλλοντος
(eTwinning project "the protection of the environment")Έφυγε, για Helmepa junior !
..............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου