ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

eTwinning project "web 2.0 tools in Kindergarden"

Νηπιαγωγεία από 4 διαφορετικά κράτη, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να βρούμε και να αναλύσουμε και να δημιουργήσουμε, μέσα από εργαλεία web 2.0, αποκλειστικά, για το Νηπιαγωγείο.
Χρησιμοποιήθηκαν πάρα πολλά εργαλεία από τα ίδια τα παιδιά, με πολύ δημιουργικούς τρόπους και στο τέλος διαπιστώσαμε ότι η απόσταση, δεν εμποδίζει την επικοινωνία, αλλά ούτε και τη συνεργασία. Ο υπολογιστής είναι ένα μέσο, που εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Από τις καλύτερες στιγμές το έργου, η επικοινωνία μέσω skype που κάθε φορά, ενθουσίαζε τα παιδιά !!!


Το λογότυπο του έργου, ορίστηκε μετά από ψηφοφορία, μεταξύ των συμμετεχόντων σχολείων:
Και το padlet με το πλάνο του έργου:
Αγαπάμε το eTwinning και το δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου