ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ...

Σήμερα, επισκεφτήκαμε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Παπαγιάννη, στο Ελληνικό Ιωαννίνων και εντυπωσιαστήκαμε από τα εκθέματά του μέσα κι έξω από το Μουσείο.

Ανακύκλωση, Περιβάλλον και καταπληκτική δουλειά από έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη, που άφησε άφωνους μικρούς και μεγάλους. Έργα Τέχνης φτιαγμένα από τενεκεδάκια, από πολυερεθάνη, από γάζες, από τα αποκαΐδια του Πολυτεχνείου, από πηλό και χίλια δύο ανακυκλώσιμα και "άχρηστα" υλικά, ζωντάνεψαν στα χέρια του:
 Ο ΔΡΑΚΟΣ:
 Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ:

 ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ:
 ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:

 Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:

 Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;
 Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ:

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ:

Οι γονείς, για μια ακόμη φορά, ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό...
Η επίσκεψη, έγινε στα πλαίσια των προγραμμάτων eTwinning "The protection of the environment" και Αειφόρο Σχολείο που υλοποιούμε φέτος.
...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου