ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

LESS LITTER BETTER LIFE...

Ένα από τα eTwinning project που υλοποιήσαμε φέτος με αυτό το καταπληκτικό τμήμα, ήταν το "LESS LITTER, BETTER LIFE".
Συνεργαστήκαμε με Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρο, Λιθουανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αλβανία, Κροατία και Βουλγαρία και δώσαμε ο καθένας το δικό του στίγμα για μια ζωή με λιγότερα σκουπίδια. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μερικές από τις κοινές μας δράσεις...Και οι ίδιες δράσεις σε ένα e-book:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου