ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ "ΑΡΓΥΡΟ ΠΑΝΤΑ" ΑΠΟ ΤH WWF...

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας ενημερώνω ότι κερδίσαμε το Β΄Πανελλήνιο Βραβείο "Αργυρό Πάντα", από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα της WWF "Καλύτερη Ζωή στο Σχολείο"... Το ίδιο βραβείο είχαμε κερδίσει και πέρυσι. Δείτε ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2015 την περσινή βράβευσή μας από το ίδιο πρόγραμμα!
Από το σημερινό mail που μου έστειλαν:
"...Λίγο αργοπορημένα φέτος είναι αλήθεια αλλά έφτασε η στιγμή να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε τα πιο δραστήρια σχολεία της Καλύτερης Ζωής.
Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι κερδίσατε το Αργυρό Πάντα για τις δράσεις που αναλάβατε με τους μαθητές σας στο πλαίσιο του προγράμματος Καλύτερη Ζωή.
Είναι χαρά μας να βλέπουμε σχολεία όπως το δικό σας που με κέφι, αγάπη για το περιβάλλον και συνέπεια αποδεικνύουν σε όλους τους τομείς τι σημαίνει περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και να κάνουν πράξη τη θεωρία κάνοντας τόσες δράσεις, στο σχολείο, το σπίτι και τη γειτονιά κι αποδεικνύοντας ότι τελικά η αγάπη κι η φροντίδα για το περιβάλλον μπορούν να είναι απλά μέρος της καθημερινής – και σχολικής – μας ζωής.
Συγχαρητήρια σε εσάς, στους μαθητές και στους γονείς τους...."
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους μαθητές μου και τους γονείς τους για τη βοήθειά τους όλη τη χρονιά και να ευχηθώ Καλή Πρόοδο στα μικρά, βραβευμένα πλέον, παιδάκια μου, με την ευχή σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους να έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχίες.
Μόλις παραλάβω τα Διπλώματά τους, θα σας ενημερώσω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου