ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Στις 21 Ιουνίου, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε στην Αθήνα το πρόγραμμα που υλοποιήσαμε φέτος σχετικά με τον Καταστατικό Χάρτη της Γης, στην ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Β΄Αθήνας με θέμα :
 «Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης

 (Earth Charter) στα προγράμματα και στις δράσεις της 

Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία».

Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ 
και το πρόγραμμα της ημερίδας:
Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου