ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ISE...

Το πρωί της Τετάρτης 8-3-2017, στην Ηγουμενίτσα, θα γίνει η Βράβευση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ISE από την περσινή σχολική χρονιά. 
Το τμήμα μου συμμετείχε με ένα 7μηνιαίο project και με θέμα το διάστημα, τους πλανήτες και την κλιματική αλλαγή.
Συγχαρητήρια σε όλους τους περσινούς μαθητές μου που υλοποίησαν ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα και διακρίθηκαν ανάμεσα σε Γυμνάσια και Λύκεια από όλη την Ήπειρο.
..................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου