ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΕΙΩΝ...

Όλα έτοιμα για την αυριανή εκδήλωση στο Καμπέρειο Θέατρο, όπου 16 σχολεία όλων των βαθμίδων θα παρουσιάσουν από ένα μικρό δρώμενο σχετικό με τους "Μονόλογους από το Αιγαίο".
Σας προσκαλούμε όλους  στις 9:30 το πρωί στο φεστιβάλ:
Δείτε τα σχολεία που συμμετέχουν:
Εμείς, στα πλαίσια του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ, θα τραγουδήσουμε το τραγούδι "Όπου υπάρχει αγάπη" και θα παρουσιάσουμε το καράβι μας και την συνεργατική αφίσα που φτιάξαμε με τους φίλους μας από την Δ΄τάξη του Δ. Σχολείου Σταυρακίου. 
Αφορμή για τις δράσεις μας στάθηκε ο Ναντίλ:

και αφού στρωθήκαμε στη δουλειά:

Φτιάξαμε αυτό:
κι αυτό:
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!!
.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου