ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ "ΆΙΣΩΠΟΣ"

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ψηφιακών διδακτικών σεναρίων στην πλατφόρμα "Αίσωπος". Το ταξίδι μας στην αυλή των θαυμάτων του 7ου Νηπιαγωγείου, χαρακτηρίστηκε ως Βέλτιστο, και στο εξής θα υπάρχει στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας ως δειγματικό σενάριο για όποιον εκπαιδευτικό θέλει να το χρησιμοποιήσει !!!!!

Θα το βρείτε ΕΔΩ !!!!!


6 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια Ντινάκι, πολύ χαίρομαι για τη διάκρισή σου αυτή , όμορφή μου συναδέλφισσα και συντοπίτισσα...ο κος Σάββας χρωστάει κέρασμα, πάντα τέτοια, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερνάω Αλικάκι μόλις κατέβω.... Έχει κι ένα 3ήμερο το ΚΠΕ Φιλιατών ...ίσως σε δω εκεί!!!!Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή